fbpx

Knjiga – NOVOGODIŠNJA AVANTURA

Glavne vrednosti:

Samopouzdanje

Prijateljstvo

Hrabrost

2,999 dinara

Maštovita novogodišnja avantura u kojoj je dete glavni junak. Dete kroz priču sebe vidi kao hrabrog junaka koji otvoreno iskazuje svoje mišljenje. Kroz priču upoznaje družinu Sneškograda i pomaže im u misiji spašavanja Deda Mraza i Nove godine! Priča ima i više zdravih psihološko-vaspitnih pouka. One se odnose na priznavanje greške, izvinjenje i praštanje.

Savršen poklon za Novu godinu

Podržano od strane psihologa

Tvrdi povez

Kako se personalizuje i poručuje knjiga?

1. Upiši ime deteta
2. Personalizuj lik deteta
3. Prelistaj knjigu
4. Dodaj sliku i posvetu
5. Poruči knjigu

MIŠLJENJE STRUČNJAKA

Zanimljiva avantura u dedamrazovskom svetu uči decu zašto je važno biti pošten, iskren, domišljat, optimističan.

 

Jedinstvenost forme omogućava detetu lakše poistovećivanje i čini mogućim i dostižnim prevazilaženje teških prepreka i postizanje ispravnih ciljeva.

 

U današnjem svetu, koji nas često nagoni na hiperaktivnost u repliciranju nesadržajnih obrazaca, ovakve bajke za decu imaju vaspitni, a neretko i terapijski efekat.

 

One dopiru do svih nivoa dečije ličnosti i onih potisnutih i onih neizgrađenih i kroz moćne mehanizme projekcije, identifikacije i odložene gratifikacije lako kod dece indukuju ne samo poželjno ponašanje nego i razumevanje metafora, a samim tim i građenje i bogaćenje dečijeg  iskustva, empatičnosti, posvećenosti cilju i istrajavanju.

 

PSIHOTERAPEUT

DARKA KRSMANOVIĆ

Šta još imamo u ponudi

potraga-za-radoznalim-vrapcem-knjiga

Potraga za Radoznalim Vrapcem

Radoznalom Vrapcu se gubi svaki trag. Da bi ga pronašlo, VAŠE DETE će krenuti u nezaboravnu avanturu po svetu, tokom koje će saznati šta snaga pravog prijateljstva može…

knjiga-sta-ce-biti-stefan-kad-poraste

Šta ću biti kad porastem

Ilustrovana zbirka pesmica o zanimanjima koja će ohrabriti svako dete da sanja velike snove i ne odustaje od njih ni kad poraste.

obicno-neobican-dan

Obično neobičan dan

U ovoj priči dva junaka stvarnost pretvaraju u maštu, koja im pomaže da u običnom vide neobično i tako se ludo zabave.