Najčešća pitanja

1. Da li su ovo digitalne knjige?

Radoznali vrabac knjige nisu digitalne, već odštampane knjige visokog kvaliteta, u boji i tvrdom povezu koje naš tim s ljubavlju ručno pravi za sve mališane.

2. Da li mi treba mnogo vremena da personalizujem knjigu?

Naše knjige sadrže unapred napisanu priču, tako da je na Vama samo da upišete ime deteta, izaberete jednu od ponuđenih varijanti izgleda deteta u toj priči i to je sve. Dodatno, možete dodati sliku deteta i posvetu ukoliko želite. Dakle, od trenutka kad ste izabrali priču 3 minuta.

3. Da li mogu da poručim knjigu za poklon?

Da. Ukoliko znate kako se dete zove i izgleda, biće Vam zaista lako da kreirate potpuno jedinstven poklon. Imajte na umu da se proizvod plaća pouzećem kada budete unosili adresu za dostavu.

4. Da li mogu da naručim više knjiga odjednom?

Da, naš sajt će upamtiti proizvod koji ste kreirali i sačuvati ga u korpi. Možete se vratiti na početnu stranu i kreirati još knjiga, i na kraju poručiti sve zajedno.

5. Kako mogu da platim?

Plaćanje se vrši prilikom dostave, kuriru kompanije koja vrši dostavu.

6. Kada će moja knjiga biti dostavljena?

Nakon što poručite proizvod sa sajta, dobićete potvrdu email-om da je porudžbina prihvaćena. Kada Vašu porudžbinu proizvedemo i predamo kurirskoj službi, poslaćemo Vam još jedan email kao potvrdu da je porudžbina poslata. Rok za dostavu je 5 do 7 radnih dana od kada poručite, a naše proizvode dostavlja kurirska služba.

7. Koliko košta dostava?

Dostava je 290 dinara, za 2 ili više poručenih knjiga dostava je besplatna.

8. Proizvod mi nije dostavljen?

Ukoliko je prošlo više od 7 radnih dana od kada ste poručili proizvod, a niste ga dobili, molimo Vas da nam pišete na [email protected] ili nam pišite na društvenim mrežama.

9. Da li ću dobiti račun?

Da, kada Vam pošaljemo email da je porudžbina poslata, u njemu će biti zakačen i račun.

10. Kako mogu da reklamiram proizvod?

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, nije Vam dostavljen, ili Vam je dostavljen pogrešan, molimo Vas da nam pišete na [email protected] ili na društvenim mrežama, i potrudićemo se da Vam u najkraćem mogućem roku odgovorimo.