fbpx
personalizovane knjige nasa prica

Naša priča

Ekipu Radoznalog vrapca je ujedinila zajednička vizija – želimo da inspirišemo maštu kod naših najmlađih. U našim knjigama Vaše dete je, imenom i likom, heroj avanture koju mu čitate. Vi, kao roditelj, od malih nogu navikavate svoje dete da je čitanje knjiga nešto što je interesantno i poučno. Kroz različite tematske knjige, u kojima su prilagođene ilustracije i rečnik svakom uzrastu, želimo i da širimo znanja o različitim relevantnim temama. Deca koja odrastaju uz knjige Radoznalog vrapca će izgraditi ljubav prema knjigama i čitanju, što u današnjem svetu tehnologija svakako nedostaje.

U našoj ekipi imamo psihologe, pisce, ilustratore, recenzente, osobu koja brine o zadovoljstvu korisnika, stručnjaka za štampu, knjigovesce, roditelje, programera čak, dakle sve što je potrebno da Vi budete sigurni da dobijate kvalitetan proizvod i uslugu.

Mnoge studije i stručnjaci govore o tome da personalizacija sadržaja ima vrlo pozitivan uticaj na razvoj deteta. Kada dete vidi sebe u priči postiže se zaista jako pozitivan efekat na brzinu savladavanja i usvajanja novih znanja, pismenosti i jezika. Sve ovo potpomaže stvaranju ljubitelja čitanja za ceo život.

S druge strane, postoje studije koje dokazuju da je čitanje i diskutovanje o knjigama najbolji podsticaj za razvoj inteligencije kod deteta. Ukoliko roditelji uspeju da probude ljubav prema knjizi i novim znanjima kod deteta, dugoročno, to dete će vrlo verovatno postizati i bolje rezultate kroz celokupno školovanje.

Personalizacija takođe pomaže deci da se užive u priču – jer su zaista oni u njoj! Ovo ih čini dosta otvorenijim za ključne poruke koje treba da upiju – radoznalost, dobrota, hrabrost, drugarstvo.